Openluchtklassen

Schooljaar 2020-2021

Heel wat kinderen keken vorig schooljaar vol verwachting uit naar de openluchtklassen. Door de coronacrisis konden die echter niet doorgaan.
Dit schooljaar mogen de klassen die vorig jaar gepland stonden, dan toch op avontuur! Het belooft een spannende en leerrijke ervaring te worden !

Voor de ouders zetten we hier nog wat informatie op een rijtje :

  • De Indianenklassen voor het 2e en 3e lj gaan door van maandag 7 tot dinsdag 8 september 2020. De kinderen verblijven 1 nachtje in tipi’s in Poperinge.
  • De Zeeklassen voor het 4e en 5e lj gaan door van dinsdag 22 juni tot en met vrijdag 25 juni 2021.
    We zijn 4 dagen (= 3 nachten) aan zee in Lombardsijde
    (De Zeekameel).
  • Ook ons 6e lj gaat op Zeeklassen dit schooljaar in dezelfde periode en op dezelfde locatie in De Zeekameel.

Het busvervoer voor deze openluchtklassen wordt gesponsord door het oudercomité, waarvoor hartelijk dank. Het is ook dankzij deze inspanning dat onze kinderen 3 keer op openluchtklassen kunnen gaan gedurende hun lagerschoolcarrière.

Er volgt nog verdere info ivm de Indianenklassen via Gimme/mail/brief.

Voor de Zeeklassen volgt er later nog een infoavond. We houden jullie op de hoogte wanneer die door zal gaan. Alle betrokken ouders worden op deze infoavond verwacht. Programma van deze avond: een korte schets van de doelen die we hiermee willen bereiken, praktische inlichtingen m.b.t. bagage, vervoer, de weekindeling, vragenronde.